Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Πολιτική Εγγυήσεων

Τα προιόντα μας καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από την εγγύηση ,τους όρους και το χρονικό διάστημα που δίνει ο κατασκευαστής των ανταλλακτικών και σε καμμία περίπτωση δεν δεσμεύουν την εταιρεία μας. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η άμεση λύση τυχόν προβλήματος που θα παρουσιαστεί. Η Λιανική απόδειξη αγοράς ή το Τιμολόγιο Πώλησης και η άθικτη συσκευασία είναι απολύτως απαραίτητα. Σας ενημερώνουμε ότι το εξειδικευμένο προσωπικό μας ελέγχει διεξοδικά όλα τα ανταλλακτικά πρίν την αποστολή τους για τυχόν ζημιές.

Στην περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα κατά το διάστημα της εγγύησης, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας. Η διαδικασία που συνήθως ακολουθείται είναι η   επιστροφή του προϊόντος μέσα στην άθικτη συσκευασία του και

α) σε περίπτωση που η ζημιά είναι εμφανής, άμεση αντικατάσταση 

β) σε αντίθετη περίπτωση αποστολή στον προμηθευτή μας, αξιολόγηση και άμεση απάντηση προς εσάς.

Η εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά ζημίες που οφείλονται στο ίδιο το προϊόν μόνο, λόγω δυσλειτουργίας του, και όχι ζημιές που έχουν προκληθεί από εξωτερικό παράγοντα , είτε  λόγω κακής τοποθέτησης και συναρμολόγησης του, είτε λόγω κακής χρήσης του,, είτε  λόγω χρήσης διαφορετικής από αυτό για τα οποίο έχει κατασκευαστεί (π.χ. αγωνιστική χρήση χωρίς να το ορίζουν οι προδιαγραφές του).

Η εγγύηση δεν καλύπτει περιπτώσεις ζημιών που έχουν προκληθεί κατά την μεταφορά των προϊόντων. Η μεταφορά γίνετε με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή και διέπετε από τους όρους του εκάστοτε μεταφορέα.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που ενδεχομένως να εμφανιστούν στην αξιολόγηση και παροχή service  από τις εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών .

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η Εγγύηση ανταλλακτικού δεν καλύπτει, περιπτώσεις διαφυγόντων κερδών και λοιπά έξοδα λόγω ακινητοποίησης του οχήματος. Δεν καλύπτεται εγγύηση στην εγγύηση. Δεν καλύπτονται τα έξοδα εγκατάστασης και απεγκατάστασης των προϊόντων. Δεν καλύπτονται προϊόντα τα οποία δεν συνοδεύονται από την αίτηση εγγύησης και όλα τα απαραίτητα παραστατικά πλήρως συμπληρωμένα.

Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη εκτός αν η επιστροφή οφείλεται σε δικό μας λάθος. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για αποστολές και δέματα που ενώ έχουν σταλεί από εσάς, δεν έχουν παραληφθεί από εμάς. Δεν υποχρεούμαστε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί ή εισαχθεί ειδικά για εσάς. Επιστροφές προϊόντων λόγω λάθους παραγγελίας γίνονται δεκτές και μόνο για αντικατάσταση τους με άλλο όμοιο προϊόν.

Σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους όρους εγγύησης - επιστροφής, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.